Κατάλογος. Υπηρεσία Freedom.

Η Υπηρεσία Freedom σας προσφέρει, για άλλη μία χρονιά την δυνατότητα να αναζητήσετε ατέλειωτες επιλογές επιβραβεύσεως για να εξαργυρώσετε τους πόντους σας. Πέραν των ήδη επιλεγμένων ειδών Τεχνολογίας, Σπιτιού και Μόδας-Αξεσουάρ, είστε ελεύθεροι να αποκτήσετε οτιδήποτε άλλο επιθυμείτε ανάμεσα από μία πληθώρα προϊόντων των συνεργατών του Προγράμματος.

 

Εάν το επιθυμείτε, μπορείτε να συνδυάσετε εξαργύρωση των πόντων σας με χρέωση μέρους της αξίας των προϊόντων που επιλέξατε στην Κάρτα σας.

H Υπηρεσία Freedom του Προγράμματος Επιβραβεύσεως Membership Rewards® διευρύνει, μέσω των συνεργατών του, τις επιλογές σας ακόμη περισσότερο!

Σε περίπτωση που επιθυμείτε κάτι πέρα από τις επιλογές του συγκεκριμένου καταλόγου και σε σχέση με τις κατηγορίες τεχνολογία, σπίτι, μόδα-αξεσουάρ και ταξίδι, οι συνεργάτες του Προγράμματος είναι έτοιμοι να καλύψουν κάθε σας επιθυμία!

Διαδικασία παραγγελιών από τους συνεργάτες:

  1. Αναζητήστε στις ιστοσελίδες των συνεργατών που βλέπετε αναλυτικά πιο κατω, τα είδη που επιθυμείτε.
  2. Καλείτε στο 210 989 2860, για να ενημερωθείτε για τη διαθεσιμότητά τους και για την αντιστοιχία τους σε πόντους.
  3. Εφόσον οι πόντοι σας επαρκούν, δίνετε την έγκρισή σας για την προώθηση της παραγγελίας.
  4. Σε περίπτωση που οι πόντοι σας δεν επαρκούν, μπορείτε να συνδυάσετε εξαργύρωση των πόντων σας με χρέωση μέρους της αξίας του προϊόντος στην Κάρτα σας και έχετε τη δυνατότητα έως 3 άτοκων δόσεων, για ποσά άνω των Ευρώ 100.

Διαδικασία ταξιδιωτικών κρατήσεων:

  1. Καλείτε την AMERICAN EXPRESS TRAVEL SERVICES στο 210 659 0755, για να ενημερωθείτε σχετικά με τις ταξιδιωτικές υπηρεσίες που σας ενδιαφέρουν και για την αντιστοιχία τους σε πόντους ή τον συνδυασμό πόντων και Eυρώ.
  2. Εφόσον συμφωνείτε, δίνετε την έγκρισή σας για τις κρατήσεις.

 

Θυμηθείτε τη δυνατότητα, που σας προσφέρει η Υπηρεσία Freedom, να συνδυάσετε εξαργύρωση των πόντων σας με χρέωση μέρους της αξίας του προϊόντος ή της υπηρεσίας στην Κάρτα σας.

 

 

ΑMERICAN EXPRESS
TRAVEL SERVICES
Tηλ.: 210 659 0755