Πώς ενημερώνομαι για τους πόντους που έχω συλλέξει;

Ενημερωθείτε για το σύνολο των πόντων που έχετε συλλέξει από την ενημερωτική κατάσταση πόντων που περιλαμβάνεται στο μηνιαίο εκκαθαριστικό της Κάρτας σας, αλλά και μέσω της ειδικής φόρμας στην ενότητα Ενημέρωση Πόντων του www.alpha.gr/membershiprewards

Επιπλέον, μπορείτε να ενημερώνεστε:
Σε οποιαδήποτε επιχείρηση Bonus, απλώς εισάγοντας την Κάρτα σας στο τερματικό, χωρίς να πραγματοποιήσετε απαραιτήτως κάποια αγορά

  • Με την απόδειξη αγοράς σας σε Bonus επιχειρήσεις
  • Μέσω της εφαρμογής για κινητά τηλέφωνα Bonus App
  • Μέσω του μηνιαίου λογαριασμού της Κάρτας σας
  • Τηλεφωνικά στο 210 326 0000.

Πώς εξαργυρώνω τους πόντους μου;

Επικοινωνήστε με την Εξυπηρέτηση Πελατών στο 210 326 0000 και δηλώστε την εξαργύρωση που επιθυμείτε, αναφέροντας τον αριθμό της Κάρτας σας ή προωθήστε την παραγγελία σας ηλεκτρονικά, μέσω της ενότητας Παραγγελία του www.alpha.gr/membershiprewards

Επιπλέον, οι πόντοι εξαργυρώνονται σε εκατοντάδες προϊόντα και υπηρεσίες στα 3.000 συνεργαζόμενα καταστήματα του Προγράμματος Bonus, όπως σε είδη καθημερινής χρήσεως, αεροπορικά εισιτήρια, καύσιμα, προϊόντα κινητής τηλεφωνίας, είδη ενδύσεως και είδη σπιτιού, ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά είδη, προσωπικά είδη, ασφάλειες και πολλές επίσης προσφορές και εκπτώσεις.

Πως μπορώ να παραγγείλω είδη που δεν περιλαμβάνονται στον κατάλογο:

Μέσω της Υπηρεσίας Freedom για παραγγελίες ειδών από τους συνεργάτες του Προγράμματος. Αναζητήστε στις ιστοσελίδες των συνεργατών του Προγράμματος τα είδη που σας ενδιαφέρουν και καλέστε απευθείας το τηλ. 210 989 2860 για να ενημερωθείτε για την διαθεσιμότητά και την αντιστοιχία τους σε πόντους. Εφόσον οι πόντοι σας επαρκούν, δίνετε την έγκρισή σας για την προώθηση της παραγγελίας.
Εάν οι πόντοι σας δεν επαρκούν, μπορείτε να συνδυάσετε εξαργύρωση των πόντων σας με χρέωση μέρους της αξίας του προϊόντος στην Κάρτα σας και να έχετε την δυνατότητα έως 3 ατόκων δόσεων για ποσά άνω των Ευρώ 100.

Πώς μπορεί το Πρόγραμμα Membership Rewards να οργανώσει για εμένα το ταξίδι της επιλογής μου;

Μέσω της Υπηρεσίας Freedom για ταξιδιωτικές υπηρεσίες. Αρκεί να καλέσετε την AMERICAN EXPRESS TRAVEL SERVICES στο 210 659 0755, για να ενημερωθείτε για όλες τις ταξιδιωτικές υπηρεσίες που σας ενδιαφέρουν και να οργανώσετε το ταξίδι της επιλογής σας, εξαργυρώνοντας τους πόντους που έχετε συγκεντρώσει. Εάν οι πόντοι σας δεν επαρκούν, μπορείτε να συνδυάσετε εξαργύρωση των πόντων σας με χρέωση μέρους της αξίας των υπηρεσιών στην Κάρτα σας.

Πώς μεταφέρω τους πόντους μου σε διεθνή προγράμματα τακτικών επιβατών και τακτικών επισκεπτών;

Επικοινωνήστε με την εξυπηρέτηση πελατών του Προγράμματος Τακτικών Επιβατών ή Τακτικών Επισκεπτών και ενημερωθείτε για τη διαθεσιμότητα της αεροπορικής εταιρείας που έχετε επιλέξει ή του ξενοδοχείου που σας ενδιαφέρει. Καλέστε στο 210 326 0000 για να μεταφέρετε τους πόντους σας στο πρόγραμμα που επιθυμείτε.
Επιβεβαιώστε τη μεταφορά και την κράτησή σας με την Εξυπηρέτηση Πελατών του Προγράμματος που επιλέξατε.
Προσοχή! Οι πόντοι δεν επιστρέφονται στο Πρόγραμμα Membership Rewards.

Πώς μπορώ να αποκτήσω δωροεπιταγές Μembership Rewards;

Αποκτήστε δωροεπιταγές, δηλώνοντας τον κωδικό τους και τους πόντους που τους αναλογούν καθώς και τον αριθμό της Κάρτας σας. Η δωροεπιταγές θα σας αποσταλούν εντός 15 ημερών. Σε περίπτωση έκδοσης δωροεπιταγής για ξενοδοχεία ή spa, ελέγξτε πρώτα τη διαθεσιμότητα και στη συνέχεια προχωρήστε σε κράτηση, κατόπιν ενημέρωσης του ξενοδοχείου, ότι θα γίνει χρήση δωροεπιταγής.