Συχνές Ερωτήσεις

1. Ποιες κάρτες αφορά το Πρόγραμμα Επιβραβεύσεως Membership Rewards;

Το Πρόγραμμα Επιβραβεύσεως Membership Rewards αφορά τους κατόχους των καρτών Χρυσή Κάρτα American Express, Κάρτα American Express.

2. Πώς μπορώ να μάθω το σύνολο των Membership Rewards πόντων που έχω συγκεντρώσει;

Ενημερωθείτε για το σύνολο των πόντων που έχετε συλλέξει από την ενημερωτική κατάσταση πόντων που περιλαμβάνεται στο μηνιαίο εκκαθαριστικό της Κάρτας σας, αλλά και μέσω της ειδικής φόρμας στην ενότητα Ενημέρωση Πόντων του www.alpha.gr/membershiprewards

Επιπλέον, μπορείτε να ενημερώνεστε:
Σε οποιαδήποτε επιχείρηση Bonus, απλώς εισάγοντας την Κάρτα σας στο τερματικό, χωρίς να πραγματοποιήσετε απαραιτήτως κάποια αγορά

  • Με την απόδειξη αγοράς σας σε Bonus επιχειρήσεις
  • Μέσω της εφαρμογής για κινητά τηλέφωνα Bonus App
  • Μέσω του μηνιαίου λογαριασμού της Κάρτας σας
  • Τηλεφωνικά στο 210 326 0000.

3. Ποια είναι η διαδικασία εξαργύρωσης των Membership Rewards πόντων;

Η εξαργύρωση των Membership Rewards πόντων σας είναι πάρα πολύ απλή. Αφού ενημερωθείτε για τους διαθέσιμους Membership Rewards πόντους σας, καλέστε την Εξυπηρέτηση Πελατών 210 326 0000 και δηλώστε την εξαργύρωση που επιθυμείτε ή προωθήστε την παραγγελία σας ηλεκτρονικά μέσω της ενότητας Παραγγελία.

Επιπλέον, οι Membership Rewards πόντοι εξαργυρώνονται σε εκατοντάδες προϊόντα και υπηρεσίες στα 3.000 συνεργαζόμενα καταστήματα του Προγράμματος Bonus, όπως σε είδη καθημερινής χρήσεως, αεροπορικά εισιτήρια, καύσιμα, προϊόντα κινητής τηλεφωνίας, είδη ενδύσεως και είδη σπιτιού, ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά είδη, προσωπικά είδη, ασφάλειες και πολλές επίσης προσφορές και εκπτώσεις.

4. Η διαδικασία εξαργύρωσης Membership Rewards πόντων για ξενοδοχεία, spa, προγράμματα Tακτικών Eπιβατών & Tακτικών Eπισκεπτών και την Υπηρεσία Freedom είναι η ίδια;

Είναι ακριβώς η ίδια, αρκεί να έχετε ελέγξει τη διαθεσιμότητα και να έχετε προβεί σε κράτηση, σε συνεννόηση με τους συνεργαζόμενους φορείς.

5. Πόσο χρόνο έχω για να εξαργυρώσω τους Membership Rewards πόντους που έχω συγκεντρώσει;

Το χρονικό διάστημα κατά το οποίο έχετε τη δυνατότητα να εξαργυρώσετε τους Membership Rewards πόντους που συγκεντρώσατε, είναι δύο (2) έτη από το έτος καταχώρησής τους στον λογαριασμό σας. Πόντοι που χορηγούνται από ειδικές προσφορές ενδέχεται να έχουν διαφορετική ημερομηνία λήξεως.